Kuitukartoitukset

Kiinteistöissä on yhä vanhaa IV-tekniikkaa, joiden materiaalit eivät täytä nykyaikaista ilmanvaihdon laatua. Näistä materiaaleista irtoaa huoneilmaan kuituja, yleensä villaa, jonka takia sisäilman laatu kärsii.


Huoneilman laadun tärkeys

Mineraalivillakuidut sisäilmassa aiheuttaa yleensä ärsytysoireita silmissä, iholla ja limakalvoilla. Lisätietoa hiukkasmaisista epäpuhtauksista ja niiden vaikutuksista Valviran, Hengitysliiton ja Sisäilmayhdistyksen kotisivuilla.

Ilmainen kuitukartoitus ilmanvaihdonpuhdistuksen kanssa

Lisää palveluitamme

Kartoitus

Kuidut huoneilmassa ovat yleensä peräisin rikkoontuneista tai suojaamattomista eristysvilloista ilmanvaihdon äänenvaimentimissa, päätelaitteissa ja kammioissa.

Kartoitamme mistä ongelmakohtia voi löytyä ja lopputuloksena saatte raportin työstä valokuvien kera kuten IV-puhdistuksesta ja käyttöönottopuhdistuksestakin.

Mittaus ja laaduntarkastus

Käytössämme on BM-Dustdetector pintapölymittari, jota voimme käyttää puhdistuksen jälkeen tarkistamaan haluttu lopputulos. Laite kykenee mittaamaan myös vaativamman P1 puhtausluokan mukaisesti. P1 tasoluokka edellyttää mm., ettei pinnoilla saa olla näkyvää likaa tai ilmaan nousevaa irtolikaa ja tilat tulee olla niin puhtaita, että ne voidaan ottaa käyttöön välittömästi.

Hinta alkaen 150 €